مرکز دانلود

عکس.فیلم .برنامه موبایل .موزیک

مرکز دانلود

عکس.فیلم .برنامه موبایل .موزیک

کد و رمزهای گوشی تلفن همراه

کد و رمزهای گوشی تلفن همراه


#30#*
شماره های محرمانه گوشی را نمایش میدهد.


#67705646#*
در گوشیهای مدل 3310 و 3330 لگوی شبکه را حذف میکند ( IR-TCI )


#73#*
تایمر گوشی و همچنین تمام امتیازات بدست آمده در بازیها را Reset میکند.


#746025625#*
نمایش وضعیت سرعت clock سیمکارت گوشی. اگر گوشی شما دارای حالت SIM Clock Stop Allowed باشد به این معنا خواهد بود که گوشی شما میتواند درحالت کمترین میزان مصرف باطری درحالت Standby قرار بگیرد.


#2640#*
کد رمز فعلی گوشی را نشان میدهد. کد رمز گوشی در حالت عادی 12345میباشد.


#7780#*
RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای. مناسب برای زمانیکه گوشی قاطی کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند (ریست گوشی بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.


#7370#*
فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی خیلی خیلی قاطی کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.



اگر پسوورد ( security code ) گوشی قبلا تغییر داده شده است و آنرا نمی دانید و همچنین گوشی شما از سیستم عامل سیمبین ورژن7 استفاده می کند ( مثل 6600 و 7610 و 6620 و 6260 و 9500 و 9300 ) ابتدا گوشی را خاموش کرده و در حالیکه سه دگمه سبز ، * ، 3 را همزمان نگه داشته اید گوشی را روشن کنید و آنها را آنقدر نگه دارید تا کار فرمت آغاز بشود. دراین حالت از شما دیگر پسوورد خواسته نخواهد شد و مستقیما گوشی فرمت خواهد شد.


فرمت کارت حافظه گوشی:
به صورت safe mode گوشی را روشن کنید ( برای اینکار درحالیکه دگمه pen (مداد) را نگه داشته اید گوشی را روشن کنید البته درظاهر تفاوتی را مشاهده نخواهید کرد.) سپس این مسیر را در گوشی بروید: menu>>Extras>>Memory>>Format MEM.card

حالت safe mode بسیار به دردتان خواهد خورد و در مواقعیکه گوشی هنگ کرده و بالا نمی آید احتمالا به دادتان خواهد رسید و باعث می شود گوشی بالا بیاید و بعد از آن بتوانید گوشی را درصورت تمایلتان فورمت و یا کار دیگری بر روی آن بکنید. که در گوشی های مختلف کمی متفاوت می باشد و در اسمارت فونها اکثرا باید کلید خاصی را ( کلید ABC و یا PEN ) را نگه داشته و سپس گوشی را روشن کنید.

#43#*
کنترل حالت call waiting ( انتظار) گوشی.

#61#*
کنترل شماره ای که به عنوان divert در صورتیکه به تلفن پاسخ داده نشود ، تعیین گردیده است.


#62#*
کنترل شماره ای که به عنوان divert درصورتیکه شبکه دچار اشکال باشد( آنتن نباشد) تعیین گردیده است.

#67#*
کنترل شماره ای که به عنوان divert درصورتیکه گوشی اشغال باشد ، تعیین گردیده است.

# شماره*21**
divert به شماره مورد نظر در هر حالتی.

# شماره*61**
divert به شماره موردنظر در حالت عدم پاسخ گوئی ( no Reply )به تلفن زده شده.


# شماره*67**
divert به شماره مورد نظر در حالت اشغال بودن گوشی (

برای دستیابی به شماره نسخه نرم افزار ، تاریخ ویرایش آن و نوع سازگاری

GSM می توانید از کد #0000#* استفاده کنید. پس از وارد کردن این کد ، اطلاعاتی به صورت زیر برای شما نمایش گذاشته می شود :
V04.51
26-03-98
NSE-1
خط اول بیانگر شماره نسخه نرم افزار ، خط دوم نشانگر تاریخ ویرایش نرم افزار و خط آخر نمایانگر نوع سازگاری GSM می باشد (به دلیل اینکه " سازگاری GSM " دارای مبحث گسترده ای است و تا حدودی تخصصی می باشد ، لزا از توضیح آن در این مقاله صرفنظر می گردد).

3)
پردازش سیگنال:تلفن های همراه NOKIA دارای قابلیت منحصر به فردی برای تغییر در نحوه پردازش سیگنال می باشند. به این ترتیب کاربر می تواند به دلخواه کیفیت مکالمه را افزایش دهد و یا اینکه به عمر شارژ باطری خود بیافزاید. برای این منظور تلفن های همراه NOKIA دارای دو ویژکی EFR و HFR می باشند.

Enhanced Full Rate) EFR) :
با فعال نمودن این ویژگی ، کیفیت مکالمه شما افزایش می یابد. علت این امر استفاده از تکنولوژی فشرده سازی جدید ASELP (Algebraic Code Excitation Linear Prediction) می باشد. این تکنولوژی سبب افزایش کیفیت صدا با همان نرخ تبادل بیت در تکنولوژی قدیمی LPC-RPE (Linear Prediction Coding with Regular Pulse Excitation) می شود. با توجه به اینکه در هر دو تکنولوژی از نرخ تبادل 13 کیلو بیت استفاده می شود ، لزا اکثر شبکه های GSM با این تکنولوژی جدید سازگار می باشند. قابل توجه است که پس از فعال نمودن این قابلیت ، به دلیل افزایش پردازش بر روی سیگنال ، نیاز به انرژی بیشتری می باشد ، لزا در حدود 5 درصد از عمر شارژ باطری شما کاسته می شود که البته در مقابل افزایش کیفیت مکالمه نرخ قابل توجهی به شمار نمی آید و می توان از آن صرفنظر کرد. برای استفاده از ویژگی EFR کافی است که کد #3370#* را بر روی دستگاه خود وارد کنید. در این هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتیک خاموش شده و سپس دوباره روشن می گردد. از این لحظه به بعد موبایل شما از ویژگی EFR بهره مند می باشد. برای غیر فعال کردن این ویژگی می توانید از کد #3370# استفاده کنید. قابل ذکر است که اگر تلفن همراه خود را خاموش کنید ، این ویژگی غیر فعال می شود و نیاز به فعال سازی دوباره آن خواهید داشت. استفاده از EFR به کاربران توصیه می گردد.

(Half Rate Mode) HFR :
با فعال نمودن این ویژگی ، از کیفیت مکالمه شما کاسته شده و در عوض به میزان 30 درصد به عمر شارژ باطری شما افزوده می گردد. استفاده از این ویژگی تنها زمانی توصیه می گردد که شارژ باطری تلفن شما بسیار محدود می باشد و لذا نیازمند آن می باشید که در مصرف باطری صرفه جویی کنید. برای فعال نمودن این ویژگی تنها کافی است که کد*#4720#روی تلفن همراه خود وارد نمایید. در این هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتیک خاموش شده و سپس دوباره روشن می گردد. از این لحظه به بعد موبایل شما از ویژگی HFR بهره مند می باشد. برای غیر فعال کردن این ویژگی می توانید از کد #4720# استفاده کنید. قابل ذکر است که اگر تلفن همراه خود را خاموش کنید ، این ویژگی غیر فعال می شود و نیاز به فعال سازی دوباره آن خواهید داشت.
در پایان این بخش متذکر می شوم که کدهای پردازش سیگنال ممکن است در بعضی از گوشی های جدید NOKIA قابل استفاده نباشند. البته قابل توجه است که در این سری از گوشی ها ، ویژگی های EFR و HFR به صورت اتوماتیک کنترل می شوند و نیازی به دخالت کاربر برای تنظیم آنها وجود ندارد و لزا پس از وارد کردن کد های فوق هیچ عکس العملی را از گوشی نخواهیم دید.



4)
نمایش وضعیت SIM Clock :
هر تلفن همراه برای اعلام وضعیت خود در شبکه ، به طور مکرر اقدام به ارسال پالس های منظمی می کند. با توجه به اینکه ارسال هر پالس نیازمند مصرف انرژی می باشد ، لزا می تواند از عمر شارژ باطری بکاهد. برای این منظور ویژگی خاصی برای شبکه های GSM در نظر گرفته شده است تا تلفن های همراه را از ارسال اینگونه پالس ها باز دارند. تلفن های همراه NOKIA دارای این قابلیت می باشند تا کاربر را از وضعیت شبکه GSM و پشتیبانی آن از این ویژگی ، مطلع سازند. فعال بودن این ویژگی می تواند تاثیر به سزایی در مصرف انرژی باطری داشته باشد. برای اطلاع از وضعیت فوق می توانید کد #746025625#* را بر روی تلفن همراه خود وارد نمایید. توجه نمایید که استفاده از این کد هیچ قابلیت خاصی را فعال نمی نماید و تنها برای آگاهی از وضعیت SIM Clock می باشد. قابل ذکر است که شبکه تلفن همراه ایران از این سیستم پشتیبانی می نماید.


5)
منوی مخفی گارانتی :
در تلفن های همراه NOKIA یک منوی مخفی وجود دارد که حاوی اطلاعات مفیدی برای تعمیرکاران گوشی های موبایل می باشد. برای دست یابی به این منوی مخفی ، کافی است کد #92702689#* را بر روی تلفن همراه خود وارد نمایید. در این هنگام شما وارد یک منوی مخفی می شوید که شامل گزینه های زیر می باشد :

1)
نمایش شماره سریال گوشی

2) تاریخ ساخت گوشی

3) تاریخ آخرین تعمیر انجام شده بر روی گوشی (البته اگر در گذشته تعمیری بر روی آن انجام گرفته باشد)

4)
نشان دهنده زمان مکالمات انجام شده با گوشی مورد نظر (این تایمر را با هیچ روشی نمی توان پاک نمود)

5)
ایجاد توانایی برقراری تبادل اطلاعات کاربر (در صورت وجود لوازم مورد نیاز)
برای خارج شدن از این منو ، یک بار تلفن خود را خاموش کنید و سپس دوباره آن را روشن نمایید.



6)
تلفن همراه NOKIA به عنوان ابزار استراق سمع :
ابتدا تلفن خود را بر روی حالت Silent (بی صدا) تنظیم نمایید ، سپس نگاهی به اتصالات فلزی زیر دستگاه موبایل (در کنار محل اتصال کابل شارژر) خود بیاندازید. حال پین های سوم و چهارم از سمت چپ را به وسیله یک تیغه فلزی به یکدیگر متصل نمایید. در این هنگام نرم افزار موبایل هنگ می کند و منوی Headset به طور اتوماتیک فعال می گردد و عبارت Headset بر روی صفحه نمایانگر می شود. از منوی Headset ، ویژگی Automatic Answer را فعال نمایید. حال گوشی خود را در محل مورد نظر برای استراق سمع قرار داده و از جای دیگر به آن تلفن کنید. پس از مدت کوتاهی تلفن شما به طور اتوماتیک ارتباط را برقرار کرده و شما قادر خواهید بود تا صدای محیط را بشنوید. توجه نمایید که برای از کار انداختن این ویژگی تنها باید دستگاه تلفن خود را به حالت " تنظیمات پیش فرض کارخانه " برگردانید.



7)
منوی جدید در تماس های اضطراری :با استفاده از این کد شما قادر خواهید بود تا با تلفن های اضطراری مانند 110 ، 118 و ... به طور رایگان تماس حاصل نمایید. برای این منظور کد *3001#12345# را بر روی تلفن همراه خود وارد نمایید. در این هنگام منویی در مقابل شما ظاهر خواهد گشت و شما را قادر به برقراری تماس رایگان با شماره های اضطراری خواهد نمود. قابل ذکر است که کارکرد این ویژگی بستگی به شبکه GSM دارد و ممکن است در بسیاری از شبکه ها قابل استفاده نباشد و شما همچنان مجبور به پرداخت هزینه برای برقراری تماس باشید.


درآمدی بر کدهای امنیتی تلفن های همراه :به منظور حفظ سیم کارت و گوشی تلفن همراه از دسترسی غیر مجاز ، کدهای خاصی در نظر گرفته شده است. در زیر به بررسی عملکرد این کدها می پردازیم.

1) Security Code :
این کد بر روی دستگاه تلفن تنظیم می شود و در گوشی های NOKIA به طور پیش فرض برابر 12345 می باشد. به وسیله این کد می توان دسترسی غیر مجاز به بعضی از امکانات تلفن را محدود نمود. در گوشی های موبایل NOKIA ، اگر این کد 10 بار اشتباه وارد گردد ، تلفن به مدت 5 دقیقه از پذیرش کد جدید خودداری می کند.

2) PIN Code :
این کد بر روی سیم کارت تنظیم می شود و برای دست یابی به آن باید به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه نمود. در ایران این کد بر روی سند سیم کارت ثبت است و به طور پیش فرض برابر 1234 می باشد. به وسیله این کد می توان دسترسی غیر مجاز به سیم کارت و بسیاری از قابلیت های شبکه را محدود نمود. اگر این کد را سه بار اشتباه وارد کنید ، دستگاه بر روی PIN قفل می گردد و برای آزاد سازی آن نیاز به استفاده از کد PUK خواهید داشت.

3) PIN2 Code :
این کد نیز مانند PIN بر روی سیم کارت تنظیم می شود و برای دست یابی به آن می توان به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه نمود. در ایران این کد به صورت پیش فرض برابر 5678 تنظیم شده و از ثبت آن بر روی سند سیم کارت خودداری شده است. علت عدم ثبت ، ارائه نشدن خدمات مربوط به این کد تا حال حاضر می باشد. شاید در آینده ای نزدیک با ارائه خدمات جدید از سوی شرکت مخابرات ، این کد نیز به صورت فراگیر اعلام گردد. به وسیله این کد می توان دسترسی غیر مجاز به بسیاری از امکانات شبکه را محدود کرد. اگر این کد را سه بار اشتباه وارد کنید ، دستگاه بر روی PIN2 قفل می گردد و برای آزاد سازی آن نیاز به استفاده از کد PUK2 خواهید داشت.

4) PUK Code :
همانطور که بیان شد ، اگر دستگاه شما بر روی PIN قفل گردد ، برای آزاد سازی آن نیاز به این کد دارید. برای دریافت این کد می توانید به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه نمایید. در ایران این کد بر روی سند سیم کارت ثبت می باشد.

5) PUK2 Code :
همانطور که بیان شد ، اگر دستگاه شما بر روی PIN2 قفل گردد ، برای آزاد سازی آن نیاز به این کد دارید. برای دریافت این کد می توانید به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه نمایید. در ایران این کد بر روی سند سیم کارت ثبت می باشد.

6) Barring Password :
این کد بر روی سیم کارت تنظیم می گردد و در هنگام استفاده از سرویس مسدود سازی شماره تلفن ها استفاده می گردد. برای دریافت این کد به امور مشترکین شرکت مخابرات مراجعه نمایید.

قابل ذکر است که تمامی کدها به غیر از PUK و PUK2 قابل تغییر می باشند و بدین منظور می توانید از منوهای مربوطه تلفن همراه خود استفاده نمایید.


8)
نحوه آزاد سازی سیم کارت های قفل شده بر روی PIN و PIN2 :
همانطور که بیان شد ، اگر 3 بار کدهای PIN و PIN2 را اشتباه وارد کنید ، سیم کارت شما بر روی کد اشتباه قفل می گردد و دیگر نمی توانید از آن استفاده کنید. برای آزاد سازی سیم کارت از قفل باید به کدهای PUK و PUK2 آگاه باشید.

1)
نحوه آزاد سازی سیم کارت از قفل PIN : برای این منظور کد زیر را بر روی دستگاه وارد کرده و تکمه برقراری تماس (Call) را فشار دهید. توجه نمایید که به جای کلمه PUK در کد زیر ، تنها PUK Code ثبت شده بر روی سند سیم کارت را وارد نمایید. به جای عبارت New PIN ، کد PIN جدید را وارد نمایید و به جای عبارت New PIN Again ، کد PIN جدید را تکرار کنید.

**05*PUK*New PIN*New PIN Again*#



2)
نحوه آزاد سازی سیم کارت از قفل PIN2 : برای این منظور کد زیر را بر روی دستگاه وارد کرده و تکمه برقراری تماس (Call) را فشار دهید. توجه نمایید که به جای کلمه PUK2 در کد زیر ، تنها PUK2 Code ثبت شده بر روی سیم کارت را وارد نمایید. به جای عبارت New PIN2 ، کد PIN2 جدید را وارد نمایید و به جای عبارت New PIN2 Again ، کد PIN2 جدید را تکرار کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد